anlægning af haver til både private og virksomheder

Professionelt anlægsarbejde for alle typer projekter​

Vi er dine eksperter inden for anlægsarbejde

Tænker du over, hvordan du bedst muligt kan løse en anlægsopgave? Uanset om det er i hjemmet eller i erhvervslivet, har vi hos Mp Anlæg & Belægning fagfolk, der står klar til at assistere. Med vores brede erfaring inden for anlægsarbejde, er vi her for at gøre dine drømme til virkelighed. Uanset om det handler om små justeringer i haven, anlæg af en ny indkørsel, en ny græsplæne eller større projekter, er vi dit foretrukne valg.

Vi kører ud til både erhverv og private i bl.a. Kjellerup, Silkeborg og Viborg.

Anlægsarbejde tilpasset til dine behov

For os handler det ikke kun om at udføre et stykke arbejde - det handler om at levere resultater, der overgår dine forventninger. Vi tilbyder en bred vifte af anlægsservices, alle udført af vores erfarne og pålidelige entreprenører.

Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og det kræver en skræddersyet tilgang. Derfor lægger vi vægt på at forstå dine behov, og vi stræber efter at levere løsninger, der er præcis tilpasset til disse.

Hos os får du ikke blot et veludført stykke anlægsarbejde – du får en løsning, der er lavet med tanke for både æstetik og funktionalitet. Vi anvender kun de bedste materialer, hvilket sikrer et holdbart resultat af høj kvalitet.

Vi ved også, at det kan være en udfordring at vælge den rigtige entreprenør – men det er her, vi skiller os ud. Vi er kendt for vores pålidelighed og høje kvalitet i hvert eneste projekt, vi udfører. Fra planlægning til udførelse og opfølgning, vil du opleve en uovertruffen service, der sætter dine behov først.

Få en god pris på en anlægsgartner

Er du klar til at tage skridtet og starte dit næste anlægsprojekt? Vil du gerne høre mere om vores priser? Så kontakt os allerede i dag. Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Lad os tage en snak

Skriv dit navn, telefonnummer, e-mail og besked nedenfor, så kontakter vi dig en en uformel snak. Du kan også altid kontakte os på telefon og e-mail.

Telefon: 27 50 74 59

E-mail: kontakt@mp-anlaeg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Mp Anlæg & Belægning v/Morten Pedersen

CVR-nummer: 39056682

Illervej 5, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Vælger du MP Anlæg & Belægning, så er du sikker på at både håndværk og materialer er i høj kvalitet.