Vi specialiseret i flisebelægning​

Belægningsarbejde tilbydes

VI ER DINE EKSPERTER INDEN FOR BELÆGNING

​Hver dag når du kommer hjem, er det første du ser din indkørsel. En flot og velholdt indkørsel kan give dit hjem et nyt udseende, øge værdien og skabe en indbydende atmosfære. 

Belægningsarbejde er en udfordrende opgave, der kræver færdigheder, tid og de rigtige materialer. Hvis du ikke har erfaring med sådanne projekter, kan det være meget svært og tidskrævende at gøre det selv – men heldigvis står vi hos Mp Anlæg & Belægning klar til at hjælpe dig!

Vi kører ud til både private og er hverv i Silkeborg, Viborg og Kjellerup.

SPECIALISTER INDEN FOR BELÆGNINGSARBEJDE

​​Når du vælger os til dit belægningsarbejde, er det en investering i høj kvalitet og langvarig holdbarhed. Med mange års erfaring i entreprenørbranchen, har vi det udstyr, viden og færdigheder, der er nødvendige for at sikre, at dit projekt bliver udført til perfektion. Vi lytter til dine ønsker, og vores kreative og erfarne team vil hjælpe dig med at designe og skabe et unikt og holdbart udendørs område, som du vil elske.

Der er mange bekymringer og tvivlsspørgsmål, når man skal investere i belægningsarbejde. Hvad koster det? Hvordan påvirker det min ejendomsværdi? Vi forstår disse bekymringer, og vores mål er at tilbyde ærlige, gennemsigtige tjenester. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mange tilfredse kunder er et vidnesbyrd om vores engagement og pålidelighed.

FORNUFTIGE PRISER PÅ FLISEBELÆGNING

Ønsker du at få en pris på dit belægningsprojekt? Så kontakt os allerede i dag på enten 27 50 74 59 eller kontakt@mp-anlaeg.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Lad os tage en snak

Skriv dit navn, telefonnummer, e-mail og besked nedenfor, så kontakter vi dig en en uformel snak. Du kan også altid kontakte os på telefon og e-mail.

Telefon: 27 50 74 59

E-mail: kontakt@mp-anlaeg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Mp Anlæg & Belægning v/Morten Pedersen

CVR-nummer: 39056682

Illervej 5, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Vælger du MP Anlæg & Belægning, så er du sikker på at både håndværk og materialer er i høj kvalitet.