HAVEANLÆG TILPASSET DINE ØNSKER

VI HAR LØSNINGEN DU LEDER EFTER

Leder du efter en entreprenør, som kan hjælpe dig med at lægge din have helt om,
​så den i højere grad passer til dine personlige præferencer og indfrier dine ønsker og behov?

Så hjælper vi hos MP Anlæg & Belægning dig gerne med det. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til haveanlæg, der kan tilpasses efter dine ønsker og behov, uanset om du drømmer om en charmerende terrasse eller en hyggelig sti gennem blomsterbedene.

Vi holder selv til i Kjellerup og hjælper herfra mange kunder med haveanlæg rundt omkring her i lokalområdet. Kunne du bruge vores ekspertise og professionelle tilgang et andet sted i Midtjylland, eksempelvis Silkeborg eller Viborg, så lægger vi dog gerne vejen forbi for at hjælpe dig med det.

VORES HAVEANLÆG SKABER HARMONISKE UDERUM

Med vores professionelle haveanlæg kan du få skabt smukke og harmoniske uderum, der giver dig glæde og ro i sindet. Vi arbejder meget med, hvordan vi får det nye til at passe ind i det eksisterende, og vi overvejer derfor også boligens udseende og udtrykket hjemme i din have, når vi rådgiver dig om, hvordan du med fordel kan vælge at designe din nye have.

Vores arbejde med haveanlæg dækker over mange forskellige ydelser. Vi hjælper blandt andet med praktiske haverenoveringer, herunder grave-, dræn- og kloakarbejde, samt mere kosmetiske former for haveanlæg, herunder anlægning af græsplæner, lægninger af terrasser og opsætning af støttemure. Uanset opgavens type og omfang bidrager vi med faglig ekspertise og erfaring, så du får et tilfredsstillende resultat, der holder i mange år.

KONTAKT OS OG FÅ SKABT DIN DRØMMEHAVE

Kontakt os i dag for at starte din rejse mod drømmehaven med vores kvalitetsbevidste arbejde med haveanlæg! Vi hører også gerne meget mere om din konkrete ønsker, og når vi kender til omfanget af opgaven, giver vi dig også gerne et tilbud på opgaven.

Lad os tage en snak

Skriv dit navn, telefonnummer, e-mail og besked nedenfor, så kontakter vi dig en en uformel snak. Du kan også altid kontakte os på telefon og e-mail.

Telefon: 27 50 74 59

E-mail: kontakt@mp-anlaeg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Mp Anlæg & Belægning v/Morten Pedersen

CVR-nummer: 39056682

Illervej 5, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Vælger du MP Anlæg & Belægning, så er du sikker på at både håndværk og materialer er i høj kvalitet.