flere års erfaring i opførelse af støttemure

Opsætning af støttemur​

Hos MP Anlæg & Belægning er vi specialiseret i opsætning af støttemure. 

Vi holder til i Kjellerup, men kører gerne i det meste af Midtjylland, for at hjælpe dig med dit projekt.

Vi hjælper dig med alt arbejdet

Hos MP Anlæg & Belægning er vi specialiseret i opsætning af støttemure. Vi holder til i Kjellerup, men kører gerne i det meste af Midtjylland, herunder Silkeborg og Viborg, for at hjælpe dig med dit projekt.

Hos MP Anlæg og Belægning har vi flere års erfaring i opførelse af støttemure og vi ved, at en vigtig del af processen er grundig planlægning og forberedelse. Det er vigtigt at have en klar plan for murens placering, design og materialer, samt at forberede området ved at fjerne jord og andre forhindringer. Vi kan selvfølgelig med alle aspekter af planlægning, forberedelse og udførelse af støttemure i beton, fliser, brosten og andre materialer.

HVORFOR VÆLGE OS TIL AT LAVE DIN STØTTEMUR?

Der er flere gode grunde til at vælge MP Anlæg & Belægning til opsætning af støttemure:

  • Hos MP Anlæg & Belægning har vi mange års erfaring inden for anlægs- og belægningsarbejde, herunder opsætning af støttemure. Vi har derfor den nødvendige ekspertise og knowhow til at sikre, at din støttemur bliver opsat korrekt og holder i mange år fremover
  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og sikrer, at hver enkelt støttemur bliver opsat med omhu og præcision.
  • MP Anlæg & Belægning tilpasser vores arbejde efter dine individuelle behov og ønsker. Vi kan hjælpe med alt fra design og planlægning til selve opsætningen af støttemuren.
  • Vi giver dig konkurrencedygtige priser på, så du kan få den hjælp, du har brug for, uden at det sprænger dit budget.

Kort sagt, hvis du leder efter en pålidelig og professionel virksomhed til opsætning af støttemure, kan MP Anlæg & Belægning være det rette valg for dig.

VI HJÆLPER DIG MED OPSÆTNING AF STØTTEMUR​

Hvis du er interesseret i at få opsat en støttemur og ønsker at bruge en professionel og erfaren virksomhed, så kontakt os for mere information. Vi står klar til at hjælpe med alle dine anlægs- og belægningsbehov, herunder opsætning af støttemure.

Lad os tage en snak

Skriv dit navn, telefonnummer, e-mail og besked nedenfor, så kontakter vi dig en en uformel snak. Du kan også altid kontakte os på telefon og e-mail.

Telefon: 27 50 74 59

E-mail: kontakt@mp-anlaeg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Mp Anlæg & Belægning v/Morten Pedersen

CVR-nummer: 39056682

Illervej 5, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Vælger du MP Anlæg & Belægning, så er du sikker på at både håndværk og materialer er i høj kvalitet.