LÆGNING AF TERRASSE MED FLOTTE RESULTATER

SKRÆDDERSYEDE TERRASSELØSNINGER TIL DIT UDERUM​

Drømmer du om at have en smuk og praktisk fliseterrasse derhjemme, som kan danne rammen om hyggelige sommerstunder i godt selskab?

Hos MP Anlæg & Belægning kan vi være behjælpelige med lægning af terrasse med utroligt flotte og holdbare resultater. Vi lytter nøje til dine personlige ønsker til din nye terrasse, så vi kan sikre, at du bliver glad for vores arbejde de næste mange år.

Fra vores base i Kjellerup kører vi gerne rundt i et større område for at hjælpe kunder med lægning af terrasse. Det har vi blandt andet gjort for flere tilfredse kunder i Viborg og Silkeborg, og hvis du har brug for vores hjælp et andet sted i Midtjylland, så kommer vi gerne forbi og varetager arbejdet for dig.

LÆGNING AF TERRASSE MED FOKUS PÅ DINE ØNSKER

Vi er eksperter i lægning af fliser, der fokuserer på at skabe smukke og funktionelle terrasser. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder dine ønsker og behov, uanset om du drømmer om en moderne betonterrasse eller en klassisk flisebelagt terrasse.

Vores erfarne team vil sikre et professionel flisearbejde, der giver din terrasse et æstetisk løft og skaber et perfekt uderum til afslapning og hygge. Vi kan tilbyde lægninger af terrasser i mange forskellige størrelser og udformninger, uanset om du ønsker en simpel terrasse, eller du vil have en mere kompliceret løsning i flere niveauer, med en trappe ned i haven, gangstier rundt om bygningen og meget andet.

KONTAKT OS HVIS DU VIL HØRE MERE

Kontakt os i dag for at få skræddersyet belægningsarbejde til din drømmeterrasse! Vi giver dig også gerne en pris på lægning af terrasse, når vi ved mere om, hvad du ønsker. Har du spørgsmål til, hvad der er muligt at få lavet hjemme i netop din have, så hjælper vi dig gerne med at undersøge det.

Lad os tage en snak

Skriv dit navn, telefonnummer, e-mail og besked nedenfor, så kontakter vi dig en en uformel snak. Du kan også altid kontakte os på telefon og e-mail.

Telefon: 27 50 74 59

E-mail: kontakt@mp-anlaeg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Mp Anlæg & Belægning v/Morten Pedersen

CVR-nummer: 39056682

Illervej 5, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Vælger du MP Anlæg & Belægning, så er du sikker på at både håndværk og materialer er i høj kvalitet.