FÅ EN FLOT FLISETRAPPE MED VORES HJÆLP

PROFESSIONEL ANLÆGNING AF TRAPPER

Har du en have i flere niveauer, eller ligger dit hus højt placeret i forhold til haven eller vejen?

Så kan du med fordel investere i en flot flisetrappe, så du nemt kan komme rundt på din ejendom. Det kan også være, du allerede har en udendørs trappe, men at du gerne vil have en skiftet ud med en mere moderne løsning. Uanset hvorfor du leder efter hjælp til anlægning af flisetrappe, så kan vi hos MP Anlæg & Belægning klare det for dig.

Vi kan hjælpe dig med at anlægge en flot og holdbar flisetrappe, hvis du bor i Silkeborg, Viborg eller et andet sted her i området. Selv holder vi nemlig til i Kjellerup, og vi løser både mange opgaver her i lokalområdet samt mange andre steder i Midtjylland. Leder du efter en erfaren entreprenør til at lave en ny udendørs trappe hjemme ved dig, er du altså kommet til de helt rette.

SÅDAN KAN VI HJÆLPE MED EN FLISETRAPPE

Flisetrapper i haven er ideelle til at tackle terrænspring eller som smukke indgangstrapper foran døre. Hos os er valgmulighederne næsten uendelige, da vi arbejder med forskellige materialer som granit, chaussesten, brosten og deres kombinationer – kun fantasien sætter grænserne.

Vi hjælper dig også gerne med rådgivning i forhold til valg af materialer og udformning, så du får en flisetrappe, der passer til din bolig og dine personlige præferencer.

Uanset hvilket udtryk du ønsker, kan vi skræddersy en trappe til dine ønsker og behov, så du får en unik løsning i din have.

KONTAKT OS FOR AT FÅ EN PRIS

Prisen på at få lagt en flisetrappe afhænger blandt andet af, hvor stor trappen skal være, hvilke materialer du vælger, og hvor omfattende et anlægsarbejde, der skal klares. Vi hører derfor meget gerne mere om din opgave, så vi kan give dig en konkret pris på netop din opgave. Kontakt os gerne i dag og få et tilbud på en flisetrappe.

Lad os tage en snak

Skriv dit navn, telefonnummer, e-mail og besked nedenfor, så kontakter vi dig en en uformel snak. Du kan også altid kontakte os på telefon og e-mail.

Telefon: 27 50 74 59

E-mail: kontakt@mp-anlaeg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Mp Anlæg & Belægning v/Morten Pedersen

CVR-nummer: 39056682

Illervej 5, 8620 Kjellerup

Klik her for rutevejledning

Vælger du MP Anlæg & Belægning, så er du sikker på at både håndværk og materialer er i høj kvalitet.