Ny indkørsel?

Hos MP Anlæg & Belægning tilbyder vi anlægning af indkørsler med belægningssten og fliser. Vi har base i Kjellerup i Midtjylland, men vi kører gerne til Silkeborg, Viborg eller andre omkringliggende byer for at anlægge indkørsler.  

Indkørslen er ofte det første man ser og derfor er det for mange vigtigt at indkørslen ser godt ud. Samtidig er det vigtigt at indkørslen er anlagt rigtigt med bærelag under fliserne, så der ikke kommer kørespor. 

Vil du have den helt traditionelle grå belægningssten? Eller ønsker du noget mere specielt? Der findes rigtig mange forskellige belægningssten og ligeså findes der utallige muligheder, når du skal vælge mønster. 

Tag os med på råd, når du har brug for anlægning af en ny indkørsel. Hos MP Anlæg & Belægning giver vi dig et godt tilbud på ny indkørsel, efter dine ønsker selvfølgelig. Ønskes det, så kommer vi meget gerne med gode råd og ideer til løsninger hjemme ved dig. 

Har du gamle belægningssten der er skal fjernes inden vi kan lægge nye sten? Vi hjælper selvfølgelig også med at fjerne de gamle sten. 

Har du brug for en professionel løsning, når der skal anlægges ny indkørsel, så tøv ikke med at tage kontakt. 

Indkørsler hos vores tilfredse kunder

Må vi give dig et tilbud på en ny indkørsel

Udfyld oplysningerne nedenfor, og vi kontakter dig med et gratis tilbud på anlægning af indkørsel